Виртуален джобен осцилоскоп от серия RDS

- 25MHz широчина на честотната лента - пропускателна способност 100MS / s - дължина на запис 5K - функция FFT - човешки инженерно проектиране - режим на мулти действие чрез творчески тракбол - възможност за множествено задействане: ръб, наклон и пулс - и незадължителна USB изолирана функция - Лесна преносимост, джобни помещения

Информация за продукта

Виртуален джобен осцилоскоп от серия RDS

Ние сме известни като един от водещите световни производители и доставчици в Китай. Добре дошли да купуват известните марки OWON писалка компютър осцилоскоп, PC цифров осцилоскоп, икономичен осцилоскоп, осцилоскоп ред, осцилоскоп софтуер, писалка осцилоскоп с ниска цена от нас. В момента има много продукти на склад по ваш избор. Проучете цитацията с нас сега.


1. Пълният DSO в джоба ви

Перфектен дизайн с лесна преносимост, идеално решение за измерване на място.

 

2. Проектирани, за да бъдат лесно разглобени

Специалният метален материал, направен от сондата, осигурява дълъг живот.

 

ЧЗВ


Как да използвате спектрален анализатор за шумово изпитване? Част 1Анализаторът на спектъра е мощен инструмент за измерване на шума. Като цяло спектралните анализатори могат да покажат връзката между мощността (или напрежението) и честотата, която е подобна на кривата на шумовата спектрална плътност. Всъщност някои спектрални анализатори имат специален режим на работа, който позволява резултатите от измерванията да се показват директно в единици спектрална плътност (т.е. nV / rt-Hz). В други случаи резултатът от измерването трябва да бъде умножен с корекционен коефициент за преобразуване на съответната единица мярка в единици спектрална плътност.


спектрални анализатори , като осцилоскопи , са цифрови и аналогови. Един метод за генериране на спектрална крива от аналогов спектрален анализатор е да се прокара лентов филтър при различни честоти, докато се изобразява измерената изходна стойност на филтъра. Друг подход е използването на суперхетеродинно приемане, което извършва сканиране на локалния осцилатор при различни честоти. Анализаторите на цифровия спектър обаче използват бързи трансформации на Фурие, за да генерират спектъра (често използван с технологията за получаване на суперхетеродин).


3. За Оуон

品牌 介绍 .jpg

荣誉 证书 .jpg

Модел RDS1021 RDS1021I
Bandwidth 25MHZ
Примерна скорост 100MSa / и
Хоризонтална скала (s / div) 5ns / div - 100s / div, стъпка по 1 - 2 - 5
Време на възход ≤14ns
Дължина на записа 5K
Вертикална резолюция (A / D) 8 бита
Максимално входно напрежение 50V (DC + AC пик) 400V (DC + AC пик)
Вертикална чувствителност 5mV / div - 5V / div
Тип задействане Edge, импулс и наклон
Режим на задействане Автоматично, Нормално и Единично
Режим на придобиване Извадка, Откриване на връх и Средна стойност
Комуникационен интерфейс USB 2.0 USB 2.0 (изолация)
Размери (Ш × В × Г) 150 х 20 х 18 (мм)
Тегло на устройството 0.27 kg


Hot Tags: RDS серия виртуален джобен осцилоскоп, Китай, доставчици, производители, най-добре
Запитване

You Might Also Like