VDS серия SCPI Вторичен разработен осцилоскоп

- До 100MHz трафик и макс. 1GS / s пробна скорост в реално време - 10M дължина на запис - Приятелски потребителски интерфейс: FFT или XY и форма на вълната 2 изгледа, показвани на същия екран - импулс и алтернатива - USB изолация - по-малко сигнално заключение, по-голяма защита на компютъра - захранване с USB шина и дистанционно управление LAN (по избор) - Универсален дизайн на тялото,

Информация за продукта

VDS серия SCPI Вторичен разработен осцилоскоп

Ние сме известни като един от водещите световни производители и доставчици в Китай. Добре дошли да купите на известните марки OWON VDS серия PC осцилоскоп, компютър осцилоскоп, онлайн осцилоскоп, PC USB oscilloscope, компютър базирани осцилоскоп, най-usb осцилоскоп с ниска цена от нас. В момента има много продукти на склад по ваш избор. Проучете цитацията с нас сега.

1. Режим XY, режим FFT с форма на сигнала, показан на същия екран

 

ЧЗВ


Колко време е за експлоатационния живот на сондата, които трябва редовно да изпращат на лабораторията за калибриране или не?Животът на сондата зависи от работната среда и начина на работа.

Сондата не е добре дефинирана за   измерването предвижда, но за пасивна сонда, когато променяте канала за gprobe, който трябва да компенсира настройката преди промяната на сондата, всички пасивни сонди ще запазят предварително 20 мин преди да работят. Също така трябва да направите нулева настройка за скитане за някои пасивни сонди и текуща сонда.


Как да използваме осцилоскоп за тестване и анализ на надеждността на готовия продукт?


Осцилоскопът е един от ефективните инструменти при тестване на електрониката, като наблюдаваме вълната на напрежението и тока на ключовите точки на веригите, можем интуитивно да проверим дали веригата работи и дизайнът е правилен. Полезно е да се увеличи надеждността. Разбира се, правилният анализ на формата на вълната зависи от експеримента на инженера.


Какви са популярните характеристики на осцилоскопа?

Той е бил на около 70 години, откакто Tektronix е измислил своя първи цифров осцилоскоп и производителността и функционалността на цифрови осцилоскопи от нисък клас се подобряват и подобряват. Сега с китайски осцилоскопи на пазара, осцилоскопи с капацитет по-малък от 500MHz са имали различни етапи на развитие:

1. По-големи и по-професионални дисплеи

Ранните цифрови осцилоскопи обикновено са оборудвани с 4,5-инчови или 5-инчови LCD екрани и съдържанието на дисплея е ограничено. Още през 2009 г. OWON стартира голям 8-инчов осцилоскоп в серията си продукти SDS . Това позволи на формата на вълната да се появи перфектно на по-големия и по-ясен екран и по този начин удари изискванията на инженерите по това време.

2. Висока честота на вземане на проби с дълбока памет и висока скорост на улавяне

В ранните дни цифровите осцилоскопи под 500MHz имат ниска дълбочина на съхранение, обикновено само няколко проби К. Тъй като процентната проба и записващата памет са противоречиви, когато скоростта на вземане на проби е висока, капацитетът за съхранение на формата на вълните намалява. През 2010 г. серията OWON SDS въведе 10M примерна памет, която осигурява 1 GS / s честота на извадката. Това стана възможно в серията SDS, като се използва високопроизводителен мащабен FPGA ASIC дизайн с вграден високопроизводителен CPU и RAM, който използва технология за бързо съхранение на сегменти.

3. Многофункционални осцилоскопи за различни тестови среди.

Синсидоскопи със смесен сигнал (MSO) бяха въведени за пръв път от Keysight преди повече от десетилетие и по-късно идеята беше пренесена от все повече продавачи на осцилоскопи. Тези осцилоскопи са не само инструмент за измерване на домейн от време, но също така имат разширени функции, за да позволят измерване на много нива. Чрез използването на високопроизводителни микропроцесори и ASIC, обработката може да се извърши на редица възли по едно и също време в честотния домейн, домейна на данни и статистическия домейн за измерване и анализ. Понастоящем функционалната класификация на осцилоскопа е много неясна; много производители са интегрирали генератор на сигнали и други основни модули за измерване в осцилоскопната система. Вземете например осцилоскопа XDS на OWON , като неговите функции включват: осцилоскоп, генератор на сигнал за произволна форма на вълната, цифров мултиметър, записващо устройство и честотен уред. Интегрирането на модулите подобрява и ефективността на манипулациите и анализите на данните. ,

4. За Оуон

品牌 介绍 .jpg

荣誉 证书 .jpg

Модел VDS1022I VDS1022 VDS2062 VDS2064 VDS3102 VDS3104
Bandwidth 25MHZ 60MHz 100MHz
канал 2 + 1 (мулти) 4 + 1 (мулти) 2 + 1 (мулти) 4 + 1 (мулти)
Примерна скорост 100MSa / и 1GSa / и
Хоризонтална скала (s / div) 5ns / div ~ 100s / div, стъпка по 1 ~ 2 ~ 5 2ns / div ~ 100s / div, стъпка по 1 ~ 2 ~ 5
Дължина на записа 5K 10M 5M 10M 5M
Максимално входно напрежение 400 V (PK - PK)
(DC + AC, РК - РК)
40V (PK - PK) (DC + AC, PK - PK)
Вертикална резолюция (A / D) 8 бита (2 канала едновременно)
Модел VDS1022I VDS1022 VDS2052 VDS2062 VDS3102 VDS2064 VDS3104
Вертикална чувствителност 5mV / DIV ~ 5V / DIV 2mV / DIV ~ 5V / DIV
Тип задействане Edge, импулс, видео, наклон и алтернатива
Режим на задействане Автоматично, Нормално и Единично
Режим на придобиване Извадка, Откриване на връх и Средна стойност
Материя на вълната +, -, ×, ÷, инвертиране, FFT
Комуникационен интерфейс USB 2.0 (изолация) USB 2.0 USB 2.0, LAN (по избор)
Многофункционални
интерфейс
Тип на сигнала синхронизиран вход / изход, Pass / Fail, външен задействащ вход
Стандартен стандарт TTL
Захранване 5.0V / 1A
Консумация на енергия ≤2.5W ≤6.5W
Размери (Ш × В × Г) 170 × 120 × 18 (mm) 190 × 120 × 18 (mm)
Тегло на устройството 0.26 kg 0.3 kg


Hot Tags: VDS серия SCPI вторично развива осцилоскоп, Китай, доставчици, производители, най-добре
Запитване

You Might Also Like